Crunch cu mango sau… un Amor?

Ai fi putut crede că Biofresh eu un local pentru vegetarieni și vegani, dar nu e deloc așa. E, în primul rând, pentru noi, restul, devoratorii de fripturi la mesele de prânz și de sandvișuri cu pastramă după miezul nopții.

01072013443

De ce ai da pleșcavița din mână pe mâncarea vegetariană de la Biofresh? Pentru că spectacolul din farfurie poate fi dat și de mixturi de siropuri, semințe și paste (de fructe!) cum nu ți-a mai fost dat să guști. Pentru că cel mai pur orez îmbrațișat cu cele mai adevărate legume îți poate astâmpăra foamea mai ceva ca aripioarele picante de la… știm noi de unde. Și, de ce nu, pentru că mâncărurile, deserturile și băuturile de aici, cu arome care îl fac și pe cel mai avid gurmand să se lepede de carne, au prețuri de o decență cum rar întâlnești prin targ. 6 lei sucul natural de mere, 8 lei shawarma cu tofu, 10 lei felia de tort cu cafea (mniam!)… să tot comanzi și să tot achiți, înăuntru, la casă, unde (nu-i așa?) nu lăsăm bacșiș.

Ce mai găsești la Biofresh? Patru cărțulii însemnate “Meniu”, cât să ai de unde alege când ți se ia comanda. Flori proaspete în vaze și fețe de masă verzi ca firul ierbii. Scaune dintr-un plastic suficient de flexibil cât să-ți amintești de ce ai schimbat shawarma cu de toate pe lipia cu legume de la Biofresh. Câteodată mai găsești și jazz live. Ocaziile cu muzica bună nu le ratezi dacă urmărești postările de pe blogul: http://bio-fresh.blogspot.ro/. Dar despre jazz și prăjiturile cu ciocolată… cu o altă ocazie.

Unde: Str. Florimund de Mercy, nr. 1
Când: luni – sâmbata, 10:00 – 22:00
Ce să comanzi: înghețată, că tot e de sezon și au o mulțime de sortimente care, toate, se cer degustate

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s